Christmas gifts:

Summer haul a The Wolverine

Yep ! Včera jsme s Wiqim po stREamu letěli na nového Wolverina do kina do Letňan a musím říct, že jsme si to užili ! Všichni zarytí fanoušci Marvelu, super hrdinů a nabouchaného Hugh Jackmana se máte stoprocentně na co těšit :-). Aby to nebyla jen samá chvála, bylo tam pár scén, u kterých si asi řeknete "dafuq?!", ale nechci spoilovat pro ty, kteří to ještě neviděli :D. Btw nechoďte hned po konci pryč, po titulkách už je tradičně malinký bonus pro všechny ( a tentokrát stojí za to, ne jako v Iron Man 3 -_- :D ).

Jelikož jsme do kina ale přijeli tak o 20 minut dříve, zaběhli jsme taky do našeho strašně oblíbeného shopu Pull & Bear a what do you know, mají 70% slevy. Takže holky ( i kluci ), rozhodně to stojí za to tam zajet a něco si rychle koupit, protože mají krásné kousky do zásoby a za málo peněz :-).
Wiqi si nakonec nic nekoupil, ale já stihla v těch 20 minutách najít jeden z nejlepších topíků ever a dokonalou kabelku  ( viz fotky bellow ). A vlezla jsem se pod 600,-. Aint that pro ^^. No a jelikož jsem měla tak úspěšné nakupování, mám pro vás samozřejmě nový outfit :P.








Outfit
top - 199,- Pull & Bear
kraťasy - cca 250,- H&M
sandálky - cca 200,- F&F
kabelka - 399,- Pull & Bear
náramek - 150,- Fashion doplňky
náhrdelník - cca 200,- Claire's
brýle - cca 8€ faux Ray Ban z Barcelony

1 comment: