Christmas gifts:

[Campus Party] První epický den

Nechte mě jen říct, že kdo tady nejste, o hodně přicházíte. Ve zkratce list jedněch z těch nejlepších věcí: free slushies, amazing food, amazing people, LONDON a doubledeckery.

Přijeli jsme a vše šlo jako pomásle :-). Rozhodně se tady nemůžete ztratit, CP najalo spoustu energických brigádníků i na práce jako držení bannerů se šipkama kam máte jít.
Registrace jak stanu tak samotného eventu šla rychle (možná i proto, že jsme si všude přišli brzo a nemuseli čekat v nekonečné frontě :P) a všude se jen usmívali Briti a ptali se, jak se máte.
Stan je perfektní. Sice trošku bolí záda z první noci, ale neměla jsem absolutně problém usnout a nepředpokládám, že kdykoliv budu mít, tady vás unaví raz dva. A máme super stansousedy :D.
Krom toho jsme měli samozřejmě introductory a icebreaking meeting s dalšíma Think Big campuserama, takže se nevyhnete seznámení s mnoha národnostma. A všichni jsou milí, až z toho bolí zuby :-).Vyfásla jsem voucher na jídlo a za chvíli jdu vyzkoušet, jakou pro nás mají nachystanou snídani :33.

Odpo jsme samozřejmě i s Richem a Rorym vyrazili do Londýna do China town na oběd (který byl neuvěřitelně drahý, ale už taky v životě takovou čínu nebudu jíst) a shlídli jsme London's eye, Parliament + Big Ben a Westminster abbey a nakonec zapadli do typicky úžasně anglické hospůdky na Guinness (mňam). Btw hot dogs mají v Londýně taky luxusní, ale v centru jsme za ně museli holt obětovat 4 libry.

Zatím si nemám na co stěžovat a pochybuju, že se v budoucích dnech něco naskytne. Dneska vypuknou semináře, workshopy a další stuff to do, tak snad večer vám budu moct ještě napsat, jaký to bylo (+ postnout fotky na FB).

xxo






1 comment: