Christmas gifts:

Konec našeho projektu "Hurá Ven" (Think Big)

Ahojky ! Já vím, dlouho jsem sem nic nepostla, moc se omlouvám ! Bohužel jsem měla plné ruce práce se začínajícím semestrem (teď už průběžnými testy), realizací našeho TB projektu a jeho nynějším ukončením.

Možná některé z vás bude zajímat, že už se konečně blížíme do finiše. Všechno pro naši klubovou zahradu je již nakoupeno a většina dovezena na místo. Podařilo se nám zorganizovat spoustu turnajů pro naše děcka z Nehvizd, jako třeba petanque turnaj, turnaj v Mölkkách (wtf? Nevíte co jsou to Mölkky? Well hodně stručně je to kolíková hra. Velkým kolíkem se snažíte srazit menší dřevěné kolíky a nasbírat tím určitý počet bodů) a taky turnaj v badmintonu nebo další vnitřní turnaje (Bang, kulečník, šipky, apod.). Jasně, že jsme pro děti měli i odměny ve formě čokolády nebo potřeb do školy a musím říct, že není lepší odměna než to, když se na vás děti fakt těší a pak ty jejich nadšené oči, když něco vyhrajou. Všechno to díky tomu stálo za to, všechny problémy, kterými jsme si s projektovým týmem prošli a všechny bezesné noci :-).



Zítra je 20. 11. a to znamená poslední den realizace našeho projektu. Jelikož je už všechno nakoupeno a sportovní vybavení a teráska s novou trávou se již hojně používá, nezbývá než sepsat závěrečnou zprávu pro O2 a poslat zbylou fakturaci, abychom dostali poslední splátku naší dotace :-). A ne, není to jen tak, "bohužel" mě pořád ještě čeká spoustu práce s papírováním, ale fakt to stálo za to a doufám, že děcka jen tak nepřestanou k nám chodit si hrát a socializovat se. Takovýhle míst by mělo být víc :-).

Pokud by někoho z vás napadl podobný nápad, nebo něco úplně jiného, co by ale pomohlo vašemu okolí, nebojte se podívat na stránky Think Big a třeba si pro příští realizace vyberou právě vás a váš tým. Sice je to kupa práce a nervů, ale taky získáte milion užitečných zkušeností a praxi a to se v dnešní době hodí fakt dost (a krom toho taky věci zadarmo, ale pšt :D).

Asi to nevíte, ale spousta z vás mi vaší pozitivní náladou hodně pomohla v průběhu projektové realizace a za to vám patří fakt velké dík. Ani bez vás by to nešlo! Dneska můžete jít spát s vědomím, že v malým městečku v prdeli světa mají děcka oblíbené místečko, jejich nové útočiště.

I luv you guys !


0 comments: